Over Assure-M

Een verzekeringsmakelaar die de focus legt op u, als klant. Een persoonlijke manier van werken met advies op maat, aangezien elke klant andere behoefte heeft.

We hebben een heel gamma aan oplossingen voor particulieren en bedrijven

Met meer dan 20 jaar ervaring

bieden wij voor elke klant een oplossing. We leggen elke verzekering en elke waarborg uit in verstaanbare taal. Aan de hand van voorbeelden zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en 100% weet waarvoor u gedekt bent.

Onze missie

is om terug service te brengen in een sector die vroeger bekend stond om ten diensten te staan van de klant. Door de jaren heen, is dit jammer genoeg bij vele instanties verloren gegaan.

Onze visie

is om voor elk van onze klanten een luisterend oor te zijn wanneer zijn met vragen zitten of nood hebben aan informatie in deze, toch vaak complexe, materie.

polissen

klanten

Jaar ervaring

Citaat A. Einstein

“Tracht niet een man van succes te zijn, maar probeer liever een man van waarde te zijn.”

Wat hebben we nu te bieden

Concreet, wat kunnen wij nu juist betekenen voor u?

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

We werken samen met meer dan 15 verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij, onafhankelijk, naar de beste oplossing voor u zoeken.

Klantgericht werken

Daar wij werken met een beperkt cliënteel, kunnen wij steeds de service voor onze bestaande klanten hoog houden. Dit is een bewuste bedrijfskeuze.

Maatwerk

Ook complexere constructies zijn ons vak. Er is geen uitdaging die we uit de weg gaan. Samen met de klant vinden we altijd wel een oplossing.

Wij werken samen met volgende maatschappijen